aciclovir tablets uk pharmacy Nelab Invest AB är moderbolaget till en privatägd koncern med 70 årig företagshistoria. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom  10 affärsområden, har ca 150 anställda och omsätter 200+ mkr. Bolagen har hög kreditvärdighet.

mucopain gel price india Nelab Invest AB  ska förvalta och utveckla de befintliga innehaven men även aktivt leta nya nya affärsmöjligheter. Bolaget ska även bedriva handel med, samt förvaltning av värdepapper, konsultverksamhet inom managementområdet och administrativa tjänster, handel med och leasing av fordon och maskiner vid el-,alarm-, tele- och hissinstallationer, äga och förvalta fast egendom såsom fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

trazodone brand name in usa Bolag inom koncernen är: 

vidalista 20 mg buy purchase waklert Nelab Försäljnings AB 

stablon buy NELAB Försäljnings AB jobbar primärt med El och Hiss installationer och service.

biaxin bid 500mg price Unika avtal med globala hissmärken och bred kompetens har gjort Nelabs hissavdelning till ett naturligt val vid nyinstallationer och service.Hissavdelningen utför service och underhållsuppdrag oavsett hissmärke, primärt i Luleå och Piteå.

foracort 200 inhaler price Nelab Elinstallation har de senaste 65 åren varit en av de ledande installationsfirmorna i Piteå kommun. Nelab installation har kompetens inom alla elområden. Speciellt stora är man på service.

himalaya rumalaya forte price Läs mer om NELAB Hiss och Elinstallation på www.nelab.se

melalong ad cream price rhinocort nasal spray where to buy Elon Piteå

azilup 500 price Elon butiken i Piteå. Vitvaror och vitvaruservice.

tenormin tablet price in pakistan Läs mer om Elon Piteå på www.elon.se och http://www.elon.se/pitea/

waklert price in india Comdate AB

Comdate är Experter på nätverk, säkerhet och larm!
Comdate arbetar med att lösa alla typer av datakommunikationsbehov. Comdates affärsområden omfattar datatjänster, nätverkslösningar via kabel (fiberoptik) och teletjänster. Exempel på det sista är IP-telefoni och säkerhet, (tex. kameraövervakning och inbrottslarm).

Läs mer om Comdate på www.comdate.se

propecia price Infraservicenord (50%delägt)

Infraservice Nord AB (50% delägare) jobbar med Kraft och Belysningsnätsdrift och underhåll, huvudmarknad Luleå och Norrbotten.

Infraservice Nord har även ett dotterbolag, Energy Technical Services (ETS).  ETS jobbar primärt med konsultverksamhet inom projektering, beredning och besiktning av elnät.

Läs mer om Infraservice Nord och ETS på:  www.infraservicenord.se och  www.etserv.se

 

restasis eye drops price in pakistan Industrihuset motorn AB.

Industrifastighet i Piteå med ca 2000 km2 lokaler och 700m2 lager. Idag fördelas lokalytan på 6 hyresgäster.

aspirin bayer uk Meriko AB

Meriko i Skellefteå AB startades 2000 och är idag marknadsledare på installation och service av hissar i Skellefteå med omnejd.

Meriko är för närvaranda 8 anställda, baserade i centrala Skellefteå. Meriko arbetar främst med hissreparationer, hissmoderniseringar, lyftbord och garageportar.

Läs mer om Meriko AB på www.meriko.se

valcivir 500 mg price Johansson och Björnström Elinstallationer, J&B  (50%delägt)

Johansson och Björnström Elinstallationer i Boden (50% delägare) jobbar med Elinstallationer primärt i Norrbotten med huvudkontor i Boden och filial i Luleå. Nelab Invest har varit delägare i J&B sedan slutet av 2017.

Läs mer om J&B på www.jbel.nu

 

clindamycin phosphate gel usp price Comdate Access AB  (Delägare)

Comdate access hanterar bredbandsaccess, datakommunikation, drifts- och telefonitjänster .m m. till stora som små bolag.
Via avtal med de flesta stora leverantörer säkerställer Comdate Access AB att både funktionen och kostnaden blir den rätta.
Kunderna finns spritt över hela Sverige. Kontor i Piteå och Malmö.
Läs mer om Comdate Access AB på www.comdate.se/comdate-access/